Bakan Group

Endüstriyel Mekanik Tesisatlar

Endüstriyel Mekanik Tesisatlar

Endüstriyel Mekanik Tesisatlar, inşaat ve yapı işlerinde sistem içerisine giren ısıtma, havalandırma, soğutma, sıhhi tesisat, temiz su, pis su gibi işlerin tamamına verilen addır. Bu doğrultuda firmamız tarafından verilen bütün hizmetler, Endüstriyel Mekanik Tesisatlar alanına girmektedir.

Endüstriyel Mekanik Tesisatlar, kullanılacak olan yapı ve mekanlar için çeşitlilik göstermektedir. Endüstriyel Mekanik Tesisat kurulumu ve montajı yapan pek çok firma arasında en çok tercih edilen Bakan Group Firmamız sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeye devam etmektedir.

Endüstriyel Mekanik Tesisatlar Çeşitleri

Endüstriyel Mekanik Tesisatlar, kullanılacak olan alana göre değişkenlik göstermektedir. Bu çeşitlere göz atacak olursak:

  • Atık Su Sistemi: Bina ya da yapı içerisinde oluşan atık suların güvenli bir şekilde dışarı atılmasını sağlar.
  • Temiz Su Sistemi: Bina ve yapı için gerekli olan su ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu sistemler, pompa, hidrofor, su depoları, su arıtma ve su yumuşatma gibi ürünlerden oluşmaktadır.
  • Sıcak Su Sistemi: Yapı ve binalar için gerekli sıcak su hizmetini karşılamaktadır.
  • Yangın Söndürme Sistemi: En ufak bir yangın çıkması halinde gerekli müdahaleyi yapabilmek adına kullanılan sistemlerdir. Aynı zamanda yangın durumu için gerekli önlemlerin alınmasını da sağlar.
  • Havalandırma Sistemi: Yapı ve bina içerisindeki havanın sirkülasyonunu sağlayarak temiz havanın sistem içerisinde kalmasını sağlar. Bu sistem ile bina ve yapı içerisinde kirli hava dışarı atılırken, temiz hava içeri alınır.
  • Soğutma – Klima Sistemleri: Yazın soğuk havanın yapı içerisinde kalmasını, kışın ise sıcak havanın yapı içerisinde kalmasını sağlamaktadır.
  • Isıtma Sistemi: Binanın yalıtımını sağlayarak sıcak ve soğuk hava dengesini sağlarken, aynı zaman tasarruf yapılmasını da sağlamaktadır.

Endüstriyel Mekanik Tesisatları Fiyatları

Endüstriyel mekanik tesisat fiyatları, bina ya da yapı için kullanılacak olan sisteme göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda sistemler için kullanılacak olan ekstra ürün ya da malzemelerde fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Bu sebepten ötürü müşterilerimiz için net ve sabit bir fiyat vermemiz doğru değildir. Endüstriyel Mekanik Tesisatları Fiyatları hakkında net ve ayrıntılı bilgi için ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.