Bakan Group

Endüstriyel Tesisat

Endüstriyel Tesisat

Endüstriyel tesisat, sıcak su, kızgın yağ, kızgın su ve buhar gibi gereksinimleri karşılamak için enerji kullanımına verilen isimdir. Aynı zamanda, ısıl işlem, ergitme fırınları, kurutma ve pişirme işlemlerinde de büyük miktarda enerji tüketimine ihtiyaç bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü, bu alanlarda da endüstriyel tesisatlar sıklıkla kullanılmaktadır.

Sanayi alanlarında endüstriyel tesisatlar, çeşitli türleri ile çalışmaktadır. Özellikle, sanayi alanlarının kalbi olan enerji santralleri hem yakıt harcamaları hem de teknik donanım açısından oldukça önemli maliyet yapılarından biridir.

Genel olarak, seramik, gıda, tekstil, tarım ve metalürji sektörlerinde sıcak su ve buhara oldukça fazla gereksinim vardır, bu sebepten ötürü, endüstriyel tesisat yapıları, bu alanlarda da sıklıkla kullanılmaktadır. Endüstriyel tesisat hizmeti veren pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Bakan Group firması, sizler için en kaliteli ve en verimli hizmeti sunmaya son sürat devam etmektedir.

Endüstriyel Tesisatın Kullanım Alanları

Endüstriyel tesisatların çeşitli kullanım alanları mevcuttur. Bu alanlar aşağıdaki gibidir:

  • Basınçlı hava tesisatı
  • Kızgın yağ tesisatı
  • Kızgın su tesisatı
  • Yumuşak su tesisat
  • Sert su tesisatı
  • Nem alma tesisatı
  • Buhar tesisatı ve kazançlar
  • Doğal gaz tesisatı

Doğal gaz, sanayi alanlarında direkt olarak proseste, ısı santrallerinde ve enerji üretiminde diğer yakıt türlerine alternatif olarak kullanılmaktadır. Doğal gazın sahip olduğu yanma kolaylığı özelliği sayesinde pek çok avantaja sahiptir. Bu avantajlar arasında yakıt sistemi maliyetleri, yakıt maliyetleri, bakım maliyetleri ve yanma verimleri bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi için Bakan Group firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Endüstriyel Tesisat Avantajları

Endüstriyel tesisatları, her açıdan avantajlar sağlayan, oldukça gelişmiş yapıtlardır. Bu tesisatların ısınma kapasitesi ve kuvveti çok güçlü olduğu için sanayi alanlarında da oldukça büyük rol oynamaktadır. Aynı zamanda, endüstriyel tesisatlar, kullanıcılara maddi yönden tasarruf sağlamaktadır. Böylelikle kişiler, maddi zarara uğramadan kaliteli bir ısınma sistemine sahip olurlar.

Endüstriyel tesisatlar, sürekliliği olan bir sistem yapısına sahiptirler. Sürekli olarak çalışma prensiplerine son derece uygun olarak üretilen endüstriyel tesisatlar, oldukça pratik yapılardır. Özellikle Bakan Group firması, müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak hizmet sunduğundan dolayı tam da aradığınız kalite standartlarına ait olan endüstriyel tesisat sistemlerini firmamızda bulabilirsiniz.