Bakan Group

İstanbul Su Tesisatı

İstanbul Su Tesisatı

   Tesisat sistemleri her alanda ve meskende oldukça önemli halde karşımıza çıkar. Dairelerin, işyerlerinin veya binaların belli ihtiyaçlar için tesisatlara gereksinimi bulunur. Tesisatlar sayesinde istenilen ihtiyaçlar sorunsuz şekilde halledilir. Su, doğalgaz, yangın, boru ve birçok konuda tesisat sistemine rastlamak mümkündür. En yaygın kullanılan tesisat sistemleri arasında su tesisatları gelir. Özellikle kalabalık illerde bu ihtiyaçlar çok daha yukarı çıkmaktadır. Bu nedenle İstanbul su tesisatı taleplerinin fazla olduğu şehirlerin başında gelir. Kurumumuz Bakan Group tüm ihtiyaçlara hızlı ve profesyonel şekilde karşılık vermektedir. İnsanın yaşadığı her alanda temizlik ve hijyenik olmak zorunlu sayılan durumlardan biridir. Bu nedenle su temel ihtiyaç olması sebebiyle her evde veya meskende olmazsa olmazlar arasında yer alır. Suyun düzgün veya nizami şekilde dağılımını sağlamak için tesisat sistemlerine ihtiyaç duyulur. Boruların dağılışı ve suyun gideceği güzergahı belirleyerek tesisat işlemi yapılır. Tesisat işlemleri sırasında bilinçsiz şekilde hareket etmek mümkün değildir. Öncesinde belli bir program ve fizibilite çalışması yapılarak hareket edilir. Genellikle mühendisler tarafından tesisat sistemleri proje olarak çizilerek boru hattı ve güzergah ayarlanır.

   İstanbul su tesisatı ve doğal gaz tesisatı gibi kullanımların yaygın olduğu şehirlerin en başında gelir. İstanbul içerisinde 20 milyon insanın yaşaması temel gereksinimlerin fazla olmasına neden olmaktadır. İnsan artışı doğal olarak temel gereksinimleri de yukarıya çeker. Bakan Group olarak İstanbul ve başka şehirlerdeki taleplere hızlı ve güvenilir şekilde karşılık vermekteyiz. Firmamız uzun yıllardır sektörde var olan kaliteli kurumların başında gelir. Su tesisatçı yapılırken birçok ayrıntı önemlidir. Su tesisatı sırasında dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

- Planlı ve programlı şekilde projenin çiziminin yapılarak önden çalışma sağlamak.

- İşinin ehli, güvenilir ve bilgili mühendisler ile çalışmak.

- Su tesisatı sırasında başka tesisat sistemlerine zarar vermeden hareket etmek.

- Kullanılan malzeme kalitesini üst düzey seçerek hareket etmek. Kırılma, delinme, yıpranma ve borularda patlama görülmemesi için dikkatli davranmak. Aksi halde tüm tesisat sisteminin ve alanın yeniden kırılması gerekecektir.

   Yukarıda yer alan özelliklere göre hareket etmek tesisat sisteminin kaliteli olmasına sebep olacaktır. Firmamız Bakan Group yukarıda bulunan her özelliğe sahip nadir kurumların başında gelir.