Bakan Group

İstanbul Buhar Hatları Tesisatı

İstanbul Buhar Hatları / Tesisatı

      İstanbul buhar hatları tesisatı yaygın şekilde duyulan ihtiyaçlar arasında yer alır. Buhar hatları tesisatı isminden anlaşılacağı üzere buharlı şekilde yer alan önemli tesisat grubudur. Birçok iş grubunda bu tarz tesisatlar ihtiyaç duyulur. Özellikle metropol şehirlerde ve üretim tesislerinde karşımıza sık sık çıkan tesisat türlerinden biridir. Konutlarda, dairelerde ve işyerlerinde ısıtma araçları içerisinde de buhar hatları tesisatı yaygın şekilde görülmektedir. Aynı durum bakteri öldürülmesi yapılan üretim alanları içinde geçerlidir. Meyve suyu üretimi sırasında posası alınan meyveler belli bir sıcaklığa buhar kazanları sayesinde erişir. Ayrıca süt üretimi yapılırken de buhar hatları tesisatı yaygın kullanılan sistemlerden biridir. Bazı meslek grupları için zorunlu olan bu sistemler genellikle endüstriyel sanayi içerisinde fazla miktarda karşımıza çıkar. Süt işlenen tesisler, su işlenen tesisler ve çeşitli gıda sektörlerinde de karşımıza çıkmaktadır. Nemlilik oluşturmak için kullanılan çoğu buhar hattı tesisatı genellikle kondens dönüşe sahip buharların beslemesi ile oluşmaktadır. Blöf yapımı adı verilen yer süzgeçlerinin aracılığı ile ileri seviyede sıcaklığa ve ısıya dayanan boru hatları kullanılmaktadır. Firmamız Bakan Group sayesinde istediğiniz her türlü alanda buhar hatları tesisatı ihtiyacınız giderilmektedir.

İstanbul Chiller

     İstanbul buhar hatları tesisatı yaygın kullanıma sahiptir. Bu nedenle İstanbul chiller ihtiyacında da artış görülür. Chiller adı verilen ürünler soğutma sistemleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Buharlı sistemlerde soğutmaya yarayan bu ürünler sayesinde pratik kullanım söz konusudur. Isının bir kaynaktan alınarak öteki bir kaynağa iletimi esnasında soğutma işlemi sağlanmaktadır. Genellikle kompresör gibi materyaller bünyesinde bulunurken genleşmeye yarayan genleşmenin oluştuğu vanalarda chiller içerisinde yerini almaktadır. Genellikle 5 ile 45 derece aralığında uygun çalışma ısısına sahip ürünlerdir. Kompresör sayesinde soğutmaya yarayan ürünler oldukça komplike ve ayrıntılı ürün gruplarıdır. Günümüzde sanayi, fabrika, endüstriyel alanlarda oldukça önemli bir yere sahiptirler. Bakan Group sayesinde chiller gibi soğutma ürünlerine sahip olmanız mümkündür. Firmamız bünyesinde yer alan ürünler kaliteli malzemeler tarafından üretilen ürünlerdir. Bu nedenle uzun ömürlü ve dayanıklı şekilde sizlere sunulur. Chiller gibi efektif ürünler kalitesiz şekilde kullanılması halinde tehlikeli sonuçlar meydana gelebilmektedir.

İstanbul Endüstriyel Tesisat

    İstanbul endüstriyel tesisat ihtiyaçları yaygın şekilde karşımıza çıkar. Metropol şehirlerde insan nüfusunun fazla olması çeşitli endüstriyel alanlarında gelişmesine vesile olmuştur. Endüstriyel alanlar içerisinde kullanılan tesisat sistemleri oldukça önemli ürünlerdir. Üretim ve fabrika alanlarında bu tarz komplike ürünler fazla miktarda karşımıza çıkar. Firmamız Bakan Group her türlü endüstriyel tesisat ihtiyaçlarını kolay şekilde gidermektedir. Ayrıca şirketimiz sadece endüstriyel tesisat konusunda destek sağlamaz. Yangın tesisatları, su tesisatları, havalandırma tesisatları, hava tesisatları, chiller, buhar hattı tesisatı ve akla gelen her türlü tesisat donanımı firmamız sayesinde yapılır. Uzun yıllardır tecrübeli olarak bulunan şirketimiz uzman ve bilgili kadrolara sahiptir. Bünyemizde bulunan mühendisler alanları içerisinde uzman ve teknik yeterliliğe sahip kişilerden seçilmiştir.

İstanbul hava tesisatı

    İstanbul hava tesisatı önemli olan ve yoğun ilgi gören tesisat biçimlerindendir. İstanbul şehrinin fazla nüfusa sahip olması nedeniyle işyeri ve üretim alanları da yaygın şekilde karşımıza çıkar. Bu nedenlerden dolayı İstanbul hava tesisatı ihtiyaçları büyük ilgi görmektedir. Hava tesisatı isminden anlaşılacağı üzere çeşitli havalandırma ve buhar gibi konularda destek sağlayan sistemlerdir. Gaz ve sıvının birlikte hareket ettiği durumlarda bu gibi sistemler oldukça önemlidir. Şirketimiz üzerinden istediğiniz her türlü hava tesisatına kolay şekilde sahip olmanız mümkündür. Uzman kadromuz firmanıza gelerek hızlı ve pratik şekilde tesisat kurulumunu gerçekleştirir.