Bakan Group

Hava Tesisatı

Hava Tesisatı

Tesisat, ısıtma, aydınlatma, su kullanımı ve benzeri işlerin belli bir işin sağlanmasına yarayan araçların uygun yerlere döşenmesi ya da döşenen bu araçların tümü olarak adlandırılmaktadır. Elektrik tesisatı, su tesisatı, kalorifer tesisatı ve çeşitli tesisat çeşitleri bulunmaktadır. Bu tesisat işlerini yapan kişilere tesisatçı denilmektedir. Hava Tesisatı, çeşitli yöntemler ile havayı istenilen bölgeye iletme yöntemidir. Bu yönteme belirli bir basınç uygulanır ve enerji elde edilir. Bu enerji ile havanın iletimi sağlanır. Tesisat sistemleri yapan birçok firma arasından en çok tercih edilen Bakangroup Firmamız sizler için en iyi ve en kaliteli sistemleri ve ürünleri yapmaya devam etmektedir.

Kaliteli Hava Tesisatı

Hava Tesisatı, genel olarak iki çeşide ayrılmaktadır. Bunlardan ilki “kullanım yerine veya tespit edilmiş hedeflere kadar giden tek bir beslenme hattı” sistemidir. İkinci sistem ise “çember düzeninde ana boru ağı” sistemidir. Bu sistemler yapı ve tesisat sırasında kullanılan ürünler bakımından birbirinden farklılık göstermektedir. Kaliteli Hava Tesisatları için kullanılan ürünler oldukça önemlidir. Bu ürünler kompresör, hava tankları, jak, şartlandırıcı, hava tabancası, bağlantı borusu, fitins ve benzeri ürünler olabilir. Hava tesisatları nem, yağ, partikül, rutubet gibi sorunlardan dolayı firmamız tarafından değiştirilmektedir. Bu tesisatlar hem size hem de binanıza çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajları sıralayacak olursak:

  • Firmamız tarafından yapılan hava tesisat çalışmalarında kullanılan malzemeler oldukça kalitelidir. Bu nedenden ötürü binalarınızın tesisat sistemleri oldukça dayanıklıdır.
  • Binalarda olması gereken hava dağıtım sebebiyle Hava Tesisatı kullanılmaktadır. En ufak dağıtım sorununda Hava Tesisatı devreye girmektedir ve sıkıntı çözülmektedir.
  • Hava Tesisatı sayesinde istenilen enerji elde edilebilir.
  • Firmamız tarafından yapılan hava tesisatları ile iç enerji mekanik enerjiye dönüştürülebilir.

Unutmayın, yaşadığınız binalar can ve mal güvenliğiniz için oldukça önemlidir. Kaliteli evlerde yaşamak için firmamızdan tesisat sistemlerini sağlayabilirsiniz.

Hava Tesisatı Fiyatları

Hava Tesisatı Fiyatları, kullanılan tesisat ürünlerine ve tesisatın yapılacağı alana göre değişkenlik göstermektedir. Ekstra olarak tesisat sırasında kullanılan ürünlerin markaları da değişikliğe neden olabilmektedir. Bu nedenden dolayı sizler için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Hava Tesisatı Fiyatları hakkında ayrıntılı ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.