Bakan Group

Su Tesisatı

Su Tesisatı

     Su tesisatı her mesken içerisinde gerekli görülen sistemlerden biridir. Su tesisatı bulunmayan yaşam alanı neredeyse imkansızdır. Çünkü su kullanımı temel ihtiyaç olması nedeniyle her türlü durumda gereklidir. Tuvalet giderleri için, mutfak ihtiyaçları için, şirketlerde bazı makineler için, temizlik durumlarında ve birçok aşamada su tüketimi vazgeçilmez ihtiyaçlardır. Su kullanımının zorunluluğu nedeniyle su tesisatı mecburiyetler arasında yer almaktadır. Bakan Group sayesinde kaliteli şekilde su tesisatına sahip olmanız mümkündür. Şirketimiz tesisat alanında tecrübeli ve güvenilir hizmet veren kurumlardandır. Ayrıca uygun fiyat seçenekleri sayesinde her bütçeye hitap edilmektedir.

    Su tesisatı yaptırmak isteyen kurumlar veya konutlar sitemizden hızlı ve pratik şekilde destek alabilir. Projenin kaliteli şekilde planlanması, çizim aşaması, fizibilite çalışması ve raporlandırma işlemleri Bakan Group güvencesiyle tamamlanır. Su tesisatı sisteminde kullanılan materyallerin ve ürünlerin kalitesi de önemlidir. Malzeme kalitesi düşük olması halinde ilerleyen süreçte sorunlar meydana gelmektedir. Tesisat içerisinde deformasyonlar, delinme gibi sorunlar sık sık görülür. Ayrıca su tesisatı borularında ve malzemelerinde paslanmalar ve arızalar sonucunda kaçak oluşur. Su kaçağı en sıkıntılı problemlerden biri olarak görülür. Çünkü su kaçağı olması halinde bütün tesisat sisteminin kontrolüne ihtiyaç duyulur. Baran Group sayesinde kaliteli malzeme kullanılarak su kaçağı riski minimumda tutulur.

    Su tesisatında en önemli aşamalardan birisi çizim ve proje kısmıdır. Tesisat döşenmeden önce binaların veya merkezlerin kontrolü yapılmalıdır. Ön izleme tespiti ve analiz sonucunda su tesisatı için proje çizimi başlar. Çizimi işinin ehli ve çizim konusunda bilgili uzmanlar yapmalıdır. Baran Group bünyesinde bulunan proje müdürleri en doğru tesisat güzergahı için çizim oluşturur. Çizim işlemi tamamlandıktan sonra tesisat sisteminin yerleştirilmesi yapılır. Döşenen sistem sayesinde suyun mesken içerisinde dağıtımı başarılı şekilde olmalıdır. Aksi halde bütün tesisatın kırılıp yeniden yapılması gerekebilir. Su tesisatı yapılırken dikkat edilmemesi halinde yanlış sistem kurulabilir. Sonucunda ilerleyen dönemlerde tadilat veya bakım aşamasında kırıp dökme zayiatları oluşur. Bu durumda maddi olarak zarara uğramaya yol açar. İşin başından kaliteli şekilde yol haritası belirlemek önem teşkil edecektir. Baran Group sayesinde tüm aşamalar eksiksiz ve kaliteli şekilde tamamlanacaktır.