Bakan Group

İstanbul Anadolu Yakası Yangın Tesisatı

İstanbul Anadolu Yakası Yangın Tesisatı

Yangın tesisatı, bir alanda ya da bir bölgede çıkan yangınları söndürmek için kullanılan sistemlerdir. Yangın tesisatlarının kullanım amacı olası yangın risklerini en aza indirmektir. Genel olarak, yaşam ve çalışma alanlarına kurulan yangın tesisatları, kuruldukları mekânda yangına karşı büyük önlem alınmasını sağlamaktadır. Yangınlar bir felakete dönüşmeden müdahale eden yangın tesisatları can ve mal varlığını önemli ölçüde korumaktadır. Alanlarda ya da ortamlarda çıkan küçük yangınlarda kolay ve hızlı bir şekilde söndürme kapasitesine sahip olan bu tesisat sistemleri, büyük oranda yaşanabilecek olan felaketleri önlemektedir.

Yangın tesisat sistemleri sayesinde yangınlar büyük bir sorun olmaktan çıkar, bu sayede yangın tesisat sistemleri, büyük problemlerin oluşmasını önler. Yangın tesisat sistemlerinin tam anlamıyla etki gösterebilmesi açısından kontrollerinin ve bakımlarının düzenli olarak yapılması önerilir. İstanbul Anadolu Yakası yangın tesisatı yapan pek çok firma arasında en çok tercih edilen Bakan Group firması sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam etmektedir.

İstanbul Anadolu Yakası Yangın Tesisatı Çeşitleri

Yangın tesisatı, 2 farklı gruba ayrılmaktadır. Kuru yangın tesisatları ve ıslak yangın tesisatları olmak üzere ikiye ayrılan bu çeşitlerde ısıtılmasına ve donma tehlikesine göre seçim yapılmaktadır. Kuru yangın tesisatlarında yangın tesisatını oluşturan boruların içerisinde su bulunmaz, fakat oluşan yangın esnasında suyun verilmesi ile yangınların önlenmesi sağlanır. Islak yangın tesisatlarının içerisinde basınçlı bir su borusu bulunmaktadır. Bu yangın tesisatlarının kullanıldığı belirli yerler ve alanlar bulunmaktadır. Bu yerler ve alanlar aşağıdaki gibi listelenmiştir:

  • Firmamız tarafından yapılan yangın tesisatları genel olarak ısıtılmayan bloklarda kullanılmaktadır.
  • Bu yangın tesisatları genel olarak donma riski bulunan, soğuk bölgelerde tercih edilmektedir.
  • Firmamız tarafından yapılan kuru tesisatlar için dar sokaklardaki binalar tercih edilmektedir.

Firmamız tarafına yaptırmış olduğunuz yangın tesisatlarında yaşadığınız problemlerde ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Yangın Tesisatı Fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası yangın tesisatı fiyatları, tesisatın yapılacağı alana ve malzemeye göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten ötürü yangın tesisatı fiyatları hakkında net bir bilgi vermemiz doğru değildir. İstanbul Anadolu Yakası yangın tesisatı fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.