Bakan Group

İstanbul Anadolu Yakası Endüstriyel Tesisat

İstanbul Anadolu Yakası Endüstriyel Tesisat

Endüstriyel tesisat, genel olarak sanayi bölgelerinde oldukça sık bir şekilde kullanılan bir enerji sistemidir. Üretim yapan hemen hemen her yerde enerji ihtiyacı endüstriyel tesisatlarda bulunan doğalgaz ile karşılanabilmektedir. Yüksek ortanda tüketim yapan toplu konut ve yapıların ısınma ihtiyacının giderilmesinde, endüstriyel alanlarda bulunan tesislerde sıcak su, kızgın yağ, kızgın buhar, asfalt imalatı gibi ihtiyaçları karşılamak adına endüstriyel tesisat sistemleri kurulmaktadır.

Endüstriyel tesisatlar, doğalgaz, LPG ve PNG gibi doğaya saldığımız zararlı gazların en aza indirgenmesini sağlamaktadır. Ayrıca bu tesisat sistemlerinin bakım maliyetlerinin düşük olması ve yanma verimlerinin yüksek olması da oldukça avantajlı bir durumdur. İstanbul Anadolu Yakası endüstriyel tesisat yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Bakan Group firması müşterileri için en iyi hizmeti sunarken, en kaliteli ürünleri de ortaya koymaktadır.

İstanbul Anadolu Yakası Endüstriyel Tesisat Çeşitleri

İstanbul Anadolu Yakası endüstriyel tesisat sistemlerinde pek çok çeşit bulunmaktadır. Bu çeşitler aşağıdaki gibi listelenmiştir:

  • Endüstriyel doğalgaz sistemleri
  • Endüstriyel doğalgaz sistemleri
  • Kızgın yağ ve kızgın su tesisatları
  • Endüstriyel toz, duman egzost filtreleme sistemleri
  • Endüstriyel borulama tesisatları
  • Isı eşanjörleri uygulamaları
  • Buhar tesisatları ve malzeme temini
  • Basınçlı hava tesisatları

İstanbul Anadolu Yakası Endüstriyel Tesisat Fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası endüstriyel tesisat fiyatları, tesisat sisteminin yapılacağı binanın ya da ortamın büyüklüğüne göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, tesisatın yapılacağı alan oldukça büyükse fiyatlar artabilmektedir, buna karşılık olarak tesisatın yapılacağı alan küçükse fiyatlar daha uygun ve stabil olabilmektedir. Aynı zamanda, tesisat yapılırken kullanılan ürünlerin markası ve kalitesi de fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Örnek olarak, tesisat sistemleri oluşturulurken kullanılan markası bilindik ürünler fiyatları arttırabilirken, kullanılan markası çok bilinmeyen ürünler fiyatları stabil tutmaktadır. Ekstra olarak, tesisat işlemleri sırasında verilen emek ve işçilikte fiyatlara yansıyabilmektedir. Bu sebeplerden ötürü İstanbul Anadolu Yakası endüstriyel tesisat fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz doğru değildir. İstanbul Anadolu Yakası endüstriyel tesisat fiyatları hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilmek için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.